GO-E865B

Мікрохвильова піч Ardesto GO-E865B

Новий продукт

5 445,00 грн

Накладений платіж - за доставку Укрпоштою або Justin тільки передоплатою від 100 грн. Це страховий платіж для відшкодування логістичних послуг на випадок відмови від товару через бракованого товару. Даний страховий платіж поверненню не підлягає.

МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ ARDESTO GO-E865B

Мікрохвильова піч чорного кольору без поворотного столу. Дизайн доповнений дзеркальними дверцятами. Електронна панель управління оснащена дисплеєм. Потужність GO-E865B - 800 Вт, є п'ять рівнів регулювання, а внутрішній обсяг дорівнює 20 л.

інноваційний дизайн

Нижнє розташування магнетрона і відсутність поворотного столу забезпечують рівномірний розподілу мікрохвиль і можливість використання посуду будь-якої форми. Для відкриття є клавіша, а для управління - вісім кнопок і поворотний перемикач. Клавіші відповідають за різні режими і настройки, а перемикач - за регулювання часу і вибір програми приготування.

Легкі страви за кілька етапів

Модель GO-E845GB підійде для розморожування і розігрівання вже готової їжі і напоїв, а також приготування нескладних страв, наприклад: овочів, картоплі, пасти, м'яса і круп. Мікрохвильова піч підтримує експрес, послідовне і автоприготовление, в якому передбачено вісім програм.

Відгуки

Напишіть відгук

Мікрохвильова піч Ardesto GO-E865B

Мікрохвильова піч Ardesto GO-E865B

7 інших товарів в цій категорії: