KM-1103

Житниця Kamille КМ-1103

Новий продукт

900,00 грн

Накладений платіж - за доставку Укрпоштою або Justin тільки передоплатою від 100 грн. Це страховий платіж для відшкодування логістичних послуг на випадок відмови від товару через бракованого товару. Даний страховий платіж поверненню не підлягає.

Як відомо Хліб - це вся голова і важливо ставитися до нього з повагою завжди, включаючи місце його безпосереднього зберігання. Для продовження життя хліба хтось використовує поліетиленові пакети, хтось - шафові коробки, є навіть любителі зберігати хліб в холодильнику або підвішувати його в пакетах на дверних ручках. Але найнадійніший і перевірений спосіб зберігання хліба - це красива і якісна хлібниця, яка відмінно впишеться в інтер'єр вашої кухні.

Матеріал:

бамбукова основа покрита пластиковою задньою стінкою з нержавіючої сталі

Розміри упаковки, см: 38*27.5*13.5

Функції:

відмінно зберігає свіжість і смак хлібобулочних виробів Сучасний естетичний дизайн відрізняється високою міцністю і довговічністю простим і зручним у використанні не придатним для миття в посудомийній машині

Догляд:

перед використанням необхідно зняти з виробу всі етикетки і елементи упаковки, не рекомендується використовувати абразивні миючі засоби і металеві щітки для ретельного протирання вироби.

Відгуки

Напишіть відгук

Житниця Kamille КМ-1103

Житниця Kamille КМ-1103

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

16 інших товарів в цій категорії: