55876-16s

КІВШ LESSNER 16СМ (1,8Л) 55876-16С

Новий продукт

700,00 грн

Накладений платіж - за доставку Укрпоштою або Justin тільки передоплатою від 100 грн. Це страховий платіж для відшкодування логістичних послуг на випадок відмови від товару через бракованого товару. Даний страховий платіж поверненню не підлягає.

Ківш Lessner 16см (1,8 л) 55876-16с

Lesssner випускає тільки якісні продукти, з якими ваші кулінарні шедеври стануть ще яскравіше і смачніше, а процес приготування принесе тільки позитивні емоції.

Торгова марка Lessner - це гарантія якості і зручний, сучасний дизайн. Такої високої якості ми змогли досягти завдяки новітнім маркетинговим дослідженням, співпраці з професійними дизайнерами та використанню сучасних технологій у виробництві.

Нове покоління посуду ТМ Lessner виробляється без застосування ПТФЕ, в зв'язку з цим він безпечний для здоров'я і навколишнього середовища.

Керамічне покриття більш стійке до високих температур і на 40% міцніше традиційного антипригарного покриття.

Завдяки якісному матеріалу, яким є сталь марки 18/10, і процесу обробки, Lessner гарантує найкращу експлуатацію.

Вироби Lessner прості і зручні в експлуатації, мають стійку, міцну форму. Готуючи з Lessnerпродуктів, ви ніколи не відчуєте сторонніх смаків. Матеріал, з якого виготовлені вироби Lessner, стійкий до впливу харчових кислот. Вироби виходять Lessner довговічними.

Компанія Lessner виготовляє продукцію в різних стилях: елегантному, класичному, сучасному - на будь-який смак! І надає величезний асортимент столового посуду! Ми порадуємо будь-якого гурмана!

Перед першим використанням посуду її необхідно ретельно вимити з миючою рідиною і насухо витерти. Цю процедуру необхідно зробити двічі. Тільки після цього його можна сміливо використовувати для приготування їжі.

Ківш Lessner 16см (1,8 л) 55876-16с

Насолоджуйтесь приготуванням улюблених страв з Lessner!

Тип Ківш
Матеріал Нержавіюча сталь
Об'єм, лтр 1.8
Діаметр 16 см
Матеріал покриття Жаростійке скло
Матеріал ручки нержавіюча сталь
Нижній тип Ламіновані
шкала вимірювання Так
Підходить для індукційних плит Так
Підходить для миття в посудомийній машині Так

Відгуки

Напишіть відгук

КІВШ LESSNER 16СМ (1,8Л) 55876-16С

КІВШ LESSNER 16СМ (1,8Л) 55876-16С

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

9 інших товарів в цій категорії: