21-275-032

Набір спецій Коти Krauff 21-275-032

Новий продукт

277,66 грн

-60,00 грн

217,66 грн

Ціна знижена!

Накладений платіж - за доставку Укрпоштою або Justin тільки передоплатою від 100 грн. Це страховий платіж для відшкодування логістичних послуг на випадок відмови від товару через бракованого товару. Даний страховий платіж поверненню не підлягає.

Якщо ви любите порцеляновий посуд, доречно буде ознайомитися з продукцією, що випускається німецькою компанією Krauff. Бренд має більш ніж вікову історію, так як був заснований в далекому 1909 році.

Посуд Krauff виготовляється тільки професійними дизайнерами, які знають толк в сучасних матеріалах і тенденціях дизайну. Тому навіть найвимогливіші покупці можуть знайти в асортименті те, що їм сподобається.

В інтернет-магазині «Бутік страв» ви можете купити посуд Krauff за вигідними цінами, а її великий асортимент відкриває відмінні можливості для вибору. Поряд з каструлями, ополониками, сковорідками та іншими подібними виробами у нас широко представлений посуд з порцеляни Krauff. Вироби з цієї категорії можуть стати прикрасою будинку, ресторану або будь-якого закладу громадського харчування.

Пріоритети Крауффа в розробці посуду

Успіх німецького виробника на ринку не випадковий. Технологи компанії правильно підібрали пріоритети, якими керуються в процесі створення страв. Виробляючи свою продукцію, компанія робить такий же акцент на своїй зовнішній привабливості і функціональності. В результаті вироблена посуд має такі переваги, як:

ідеально гладка і приємна на дотик поверхня;

досконалість обробки;

стійкість покриттів.

Ці переваги стають запорукою не тільки стильного вигляду, але і легкості в догляді за стравами Крауфф.

Особливості порцелянових виробів

Клієнти, які бажають купити Porcelain Krauff, можуть зробити це вигідно в нашому інтернет-магазині. Порцеляновий посуд від німецького виробника має такі позитивні риси, як:

натуральність колірної гами;

приємні візерунки;

рафінована окантовка.

Лінійка продукції «Версаль», в яку входить порцеляновий посуд Krauff, характеризується всіма перерахованими вище перевагами.

La Luna – новітній фарфор для виробництва

Описувана серія посуду Crouff створена з нового високоякісного матеріалу - порцеляни La Luna. Він поєднує в собі переваги англійської кістки і твердого німецького фарфору. Стильний зовнішній вигляд анітрохи не применшує довговічності цього матеріалу.

Відгуки

Напишіть відгук

Набір спецій Коти Krauff 21-275-032

Набір спецій Коти Krauff 21-275-032

30 інших товарів в цій категорії: