RG-2011-30

Каструля RINGEL Dresden (13 л) 30 см

Новий продукт

1 300,00 грн

Накладений платіж - за доставку Укрпоштою або Justin тільки передоплатою від 100 грн. Це страховий платіж для відшкодування логістичних послуг на випадок відмови від товару через бракованого товару. Даний страховий платіж поверненню не підлягає.

RINGEL - бренд якісного посуду та аксесуарів для кухні

Торгова марка RINGEL - приклад кращого досвіду європейських виробників посуду і вміння забезпечити максимум якості за прийнятною ціною. Посуд від бренду RINGEL - ідеальний помічник на вашій кухні, щодня буде надихати вас на справжні кулінарні шедеври!

RINGEL - залізний характер, блискучий смак!

RINGEL поєднав кращий досвід, сучасні технології та актуальні тенденції в сфері виготовлення металевого посуду. Саме тому ми сміливо заявляємо, що наші вироби дарують споживачеві найкраще поєднання ціни та якості за умови, що якість завжди було, є і буде на першому місці.

Асортимент продукції бренду RINGEL повністю задовольняє потреби в посуді і приладах найвимогливішій господині. До того ж, зовнішній вигляд всього посуду ТМ RINGEL витриманий в універсальної концепції стриманого і лаконічного дизайну, дозволяє самостійно комбінувати поєднання посуду на кожній окремій кухні

Торгова марка RINGEL вперше представляє в Україні свої колекції посуду, першовідкривачами є серії сковорідок Canella і Chili.

Колекція Dresden, відрізняється каструлями циліндричної форми з високими стінками і великого обсягу, для приготування джемів, консервації або використання в ресторанно-готельний сфері. Дзеркальна зовнішня і внутрішня обробка виглядає естетично, а наявність мірної шкалои, дозволяє з легкістю точно відміряти обсяг рідини для приготування.
До переваг, також можна віднести функціональну кришку, яка оснащена отвором для випускання пари і металевим ободком, який забезпечує довговічність продукції.
Колекція налічує п'ять найпопулярніших розмірів каструль круглої форми з кришками в комплекті.

особливості:

  • Потрійне капсульне дно
  • Товщина стінок каструлі 0.5 мм
  • Матеріал продукції високоякісна нержавіюча сталь
  • Ручки з неражавеющей стали з надійним клепочним кріпленням, для безпеки використання
  • Кришка з жароміцного скла з отвором для випуску пари і металевим обідком.
  • Внутрішні позначки літражу
  • Підходить для всіх видів плит, включаючи індукційні
  • Підходить для використання в посудомийних машинах

Відгуки

Напишіть відгук

Каструля RINGEL Dresden (13 л) 30 см

Каструля RINGEL Dresden (13 л) 30 см

. Каструля Dresden. Обсяг: 13 л. Діаметр: 30 см. Матеріал: нержавіюча сталь. Наявність кришки: так

30 інших товарів в цій категорії: