RG-1100-25

Млинцева сковорода RINGEL Канелла 25 см, RG-1100-25

Немає в наявності

Новий продукт

343,00 грн

Накладений платіж - за доставку Укрпоштою або Justin тільки передоплатою від 100 грн. Це страховий платіж для відшкодування логістичних послуг на випадок відмови від товару через бракованого товару. Даний страховий платіж поверненню не підлягає.

Млинцева сковорода Канелла
Діаметр: 25 см
Матеріал: Кований алюміній
Доступність покриття: Немає
Сковорода RINGEL млинець Канелла 25 см без кришки RG-1100-25 - практичне зручне пристосування для швидкого приготування млинців в класичному вигляді. Ви завжди можете приємно здивувати своїх близьких і рідних смачними оригінальними млинцями і млинцями. Міцна і довговічна млинцева сковорода виготовлена з міцних матеріалів високої якості. Він доповнюється інтегрованою системою дозування масла - вимірювальним знаком! Стандартний діаметр дозволяє використовувати відповідну кришку від будь-якого виробника.

Посуд з колекції Canella з кованого алюмінію представлений зручними міцними сковорідками. Сковороди мають товщину стінок 3,2 мм і з надійним покриттям - стійким антипригарним PTFE-матеріалом. Завдяки антипригарним властивостям можна готувати будь-яку страву з максимальним комфортом, знижуючи витрати масла і жиру під час смаження. Сковорідки серії Canella чудово себе почувають в посудомийних машинах і можуть використовуватися для приготування їжі на індукційних плитах

Відгуки

Напишіть відгук

Млинцева сковорода RINGEL Канелла 25 см, RG-1100-25

Млинцева сковорода RINGEL Канелла 25 см, RG-1100-25

. Сковорода Канелла . Діаметр: 25 см. Висота стін: 1,5 см. Матеріал: кований алюміній. Доступність покриття: Немає

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

7 інших товарів в цій категорії: