66970/030

Набір дитячих столових приладів TRAMONTINA BABY, 2 штуки

Новий продукт

Увага: обмежена кількість товару на складі!

117,00 грн

Накладений платіж - за доставку Укрпоштою або Justin тільки передоплатою від 100 грн. Це страховий платіж для відшкодування логістичних послуг на випадок відмови від товару через бракованого товару. Даний страховий платіж поверненню не підлягає.

Дитячий набір TRAMONTINA BABY стійкий до зовнішніх впливів і не втрачає свого зовнішнього вигляду. Дитячі набори TRAMONTINA створені з харчової нержавіючої антикорозійної сталі - марка 18/10, що важливо для безпеки малюків.
Поверхня посуду TRAMONTINA абсолютно гладка і непориста. Завдяки цьому посуд не буде вбирати сторонні запахи. Крім того, він виключає проникнення бактерій.

Коли приходить час готувати, навряд чи можна знайти помічника краще, ніж TRAMONTINA. Виробник кухонного начиння з нержавіючої сталі, антипригарного алюмінію, пластику і дерева TRAMONTINA зберіг своє традиційне лідерство в світовому бізнесі кухонних товарів, розвиваючи і оптимізуючи виробництво всіх провідних лінійок кухонних аксесуарів. Трамонтіна зуміла розробити і впровадити якісну стильну, найзручнішу кухонне начиння з необмеженим терміном служби.

TRAMONTINA виробляє кухонне начиння тільки з кращої нержавіючої сталі 18/10, відполірованої до дзеркального блиску, який з часом не вигоряє і не темніє. Кожен елемент розроблений з умовою, що він може задовольнити смак як середньостатистичного домовласника, так і найвибагливішого професійного кухаря.

Відгуки

Напишіть відгук

Набір дитячих столових приладів TRAMONTINA BABY, 2 штуки

Набір дитячих столових приладів TRAMONTINA BABY, 2 штуки

Набір столових приладів Кількість предметів в наборі: 2 Матеріал: нержавіюча сталь