LEO-351 White

Електрична піч Liberton ЛЕО-351 Білий

Новий продукт

2 987,93 грн

Накладений платіж - за доставку Укрпоштою або Justin тільки передоплатою від 100 грн. Це страховий платіж для відшкодування логістичних послуг на випадок відмови від товару через бракованого товару. Даний страховий платіж поверненню не підлягає.

Люблять готувати і випікати дивовижні страви. Візьміть до своїх помічників електричну плиту моделі Liberton LEO-351 White і звичайно ж включіть фантазію.

Технічна інформація

Установка цього пристрою настільна, його розміри 32х52х36 см дозволять зручно розмістити його на тумбочці або в робочій зоні. Модель Zve є білою класикою.

Матеріали і додаткові компоненти

Обсяг вашого помічника - 35 літрів, готувати багато і смачно тепер не проблема. Потужність моделі 1800 Вт. Існує три температурних режиму, а максимальний показник - 250 градусів. Виробники також додали корисні функції у вигляді гриля, для апетитної скоринки, автоматичного відключення і таймера. Управління механічне, всі перемикачі ви знайдете на передній панелі. Дверцята - складне скло, а матеріал всередині камери - зносостійка нержавіюча сталь, доглядати за якою одне задоволення.

Об'єм: 35 л. Вт. Камера: Висока. Потужність: 1800 Вт. Термостат: до 250 градусів. Таймер: до 60 хв + дзвіночок. Режими нагріву: Верхній, Нижній, комбінований. Управління: Механічне. Інт. покриття: Нержавіюча сталь. Опції: Гриль-гриль, деко. Колір: Білий.

Відгуки

Напишіть відгук

Електрична піч Liberton ЛЕО-351 Білий

Електрична піч Liberton ЛЕО-351 Білий

11 інших товарів в цій категорії: