6367436

Каструля INFINITY Монограма (2,1 л) 16 см

Новий продукт

Увага: обмежена кількість товару на складі!

424,00 грн

Накладений платіж - за доставку Укрпоштою або Justin тільки передоплатою від 100 грн. Це страховий платіж для відшкодування логістичних послуг на випадок відмови від товару через бракованого товару. Даний страховий платіж поверненню не підлягає.

Марка INFINITY випускається на тих же потужностях, що і до SavasanТМ. Це перевірений виробник, який пройшов перевірку часом. Бренд INFINITY включає в свій асортимент старі декори, улюблені покупцями, а також дивує новими яскравими і сучасними варіантами. А також оновлені ручки в сегменті «середній +» стали більш ергономічними і зручними.

Функції:

  • Універсальність - емальований посуд відмінно підходить для приготування їжі, зберігання готових страв і сервірування столу.
  • Безпека - покриття емаллю в посуді захищає продукти харчування від проникнення іонів металів, крім того, бактерії не здатні розмножуватися на гладкій поверхні емалі.
  • Невибагливість - емальований посуд можна використовувати на більшості видів опалювальних приладів: газових, електричних і керамічних плитах, що миються вручну або в посудомийній машині.

Відгуки

Напишіть відгук

Каструля INFINITY Монограма (2,1 л) 16 см

Каструля INFINITY Монограма (2,1 л) 16 см

. Каструля монограма . Об: 2,1 л . Діаметр: 16 см. Матеріал: покриття емаллю. Наявність чохла: так

2 інших товарів в цій категорії: