112A000

Запіканка PYREX КЛАСІК (3.5л)

Новий продукт

320,00 грн

Накладений платіж - за доставку Укрпоштою або Justin тільки передоплатою від 100 грн. Це страховий платіж для відшкодування логістичних послуг на випадок відмови від товару через бракованого товару. Даний страховий платіж поверненню не підлягає.

Каструлі із серії PYREX Classic перевернуть вашу ідею приготування улюблених страв з ніг на голову. Підберіть потрібний обсяг сковороди і здивуйте рідних справжніми кулінарними шедеврами.

Серія PYREX Classic виконана з боросилікатного скла, будь-яка господиня оцінить універсальність посуду PYREX - її можна готувати в духовці (газовій та електричній), зберігати приготовленої в холодильнику або морозильній камері, а також використовувати для сервіровки столу. Одне блюдо замінить кілька, що заощадить сімейний бюджет і простір на кухні.

Функції:

  • Боросилікатне скло: стійке до різких перепадів температур
  • Підходить для використання в мікрохвильовій печі і морозильній камері
  • Легко чиститься в посудомийній машині
  • Гігієнічний матеріал, стійкий до подряпин

®PYREXскло - це класичне кухонне начиння.

®PYREXскло - з 1915 року пропонує готові рішення, що відповідають всім вимогам, що пред'являються до кухонного начиння: від приготування їжі до випічки і зберігання!

Посуд з жароміцного скла стає все більш популярною. Але не кожне термостійке скло безпечно на кухні.

Скляний посуд PYREX із загартованого боросилікатного скла, яке відповідає суворому європейському стандарту безпеки EN 1183. Таке скло має підвищену ударостійкість, термостійкість (від - 40С до + 300С) і витримує різкий перепад температур 220С. Посуд PYREX може використовуватися в духовці і мікрохвильовій печі - витримує температуру до 300 ° С., має високу стійкість до перепадів температур - може використовуватися в посудомийній машині, холодильнику, морозильній камері.

Стійкий до ударів і в два рази міцніше звичайного скла, потовщена кромка перешкоджає утворенню стружки, стійка до утворення розлучень, не затримує запахи. Не варто забувати, що боросилікатне скло є найбільш гігієнічним і екологічно чистим матеріалом.

Посуд PYREX - вибір практичний господині. Мало того, що він прослужить набагато довше, ніж інший посуд на кухні, але і не втратить свій зовнішній вигляд. Абсолютна гладка, непориста поверхня протистоїть утворенню подряпин, плям, не вбирає запахи і прекрасно переносить як ручне, так і машинне прання. Так що через роки ваш посуд буде PYREX виглядати як нова.

Відгуки

Напишіть відгук

Запіканка PYREX КЛАСІК (3.5л)

Запіканка PYREX КЛАСІК (3.5л)

. Запіканка КЛАСИЧНА . Об: 3,5 л. Діаметр: 29х23 см . Матеріал: жаростійке скло. Наявність чохла: так

2 інших товарів в цій категорії: