FCM-D3100

Крапельна кавоварка ARDESTO FCM-D3100 ємністю 900 Вт, об'ємом 1,5 літра

Новий продукт

1 400,00 грн

Накладений платіж - за доставку Укрпоштою або Justin тільки передоплатою від 100 грн. Це страховий платіж для відшкодування логістичних послуг на випадок відмови від товару через бракованого товару. Даний страховий платіж поверненню не підлягає.

Настільна кавоварка крапельна Ardesto FCM-D3100 виконана в сріблястому і чорному кольорах. Модель з сенсорним управлінням швидко приготує чашку ароматного напою з меленої кави з потрібною міцністю. Пристрій потужністю 900 Вт оснащено легко знімається фільтром з капроновою сіткою, який слід регулярно виймати і ретельно мити. Вода для приготування напоїв наливається в ємність об'ємом 1,5 літра, а готова кава надходить в скляний глечик з ручкою такої ж ємності. Якщо напій не вжити відразу, функція підігріву може тримати його гарячим. Крім того, пристрій дозволяє готувати ароматний чай і корисні напої з трав. На панелі управління моделі є дисплей з підсвічуванням і електронний таймер. Крапельна кавоварка Ardesto FCM-D3100 має захисну систему від перегріву, що захищає пристрій від поломок і пошкоджень і гарантує тривалий термін служби.

Продюсер:

Ardesto

Тип:

Крапельне

Основні характеристики

Спосіб установки:

Стіл

Потужність, Вт:

900

Обсяг ємності для води, л:

1,5

Кава використовується:

Землі

Габаритні розміри, мм:

165х330х250

Вага, кг:

2

Колір:

чорна матова сталь

Обладнання

Контроль міцності кави:

їсти

Відображення:

+ (з підсвічуванням)

Автоматичний нагрів донця колби:

їсти

Антикапельний механізм:

їсти

Крім того:

Захист від перегріву, нагрівання кавника, приготування чаю, таймер, автоматичне відключення живлення, сенсорне управління.

Відгуки

Напишіть відгук

Крапельна кавоварка ARDESTO FCM-D3100 ємністю 900 Вт, об'ємом 1,5 літра

Крапельна кавоварка ARDESTO FCM-D3100 ємністю 900 Вт, об'ємом 1,5 літра

Крапельна кавоварка для меленої кави потужністю 900 Вт, таймер приготування, нагрівач кавника і вибір міцності напою. FCM-D3100 оснащений сенсорним блоком управління з дисплеєм, знімним багаторазовим фільтром і підтримує приготування чаю.

4 інших товарів в цій категорії: