LMG-18T

Електрична м'ясорубка LIBERTON ЛМГ-18Т

Новий продукт

2 600,84 грн

Накладений платіж - за доставку Укрпоштою або Justin тільки передоплатою від 100 грн. Це страховий платіж для відшкодування логістичних послуг на випадок відмови від товару через бракованого товару. Даний страховий платіж поверненню не підлягає.

Електрична м'ясорубка LIBERTON LMG-18T може стати вашим незамінним помічником в приготуванні кулінарних шедеврів за точним рецептом. Найбільш простим процесом управління зробить інтуїтивне управління, яке здійснюється через спеціальні кнопки на бічній панелі. А завдяки нековзним ніжкам гарантується максимальний рівень стійкості пристрою на горизонтальній поверхні. Компактні габаритні розміри (28 х 18,5 х 23 см) забезпечать безпроблемне зберігання навіть в замкнутих просторах. Для виробництва електроприладу використовувалися тільки якісні матеріали: пластик (корпус) і метал (лоток для корму). Це гарантує міцність і надійність конструкції протягом усього періоду експлуатації.

Технічні особливості та функціонал

М'ясорубка LIBERTON LMG-18T оснащена електродвигуном, максимальна потужність якого становить 1800 Вт. Завдяки цьому продуктивність пристрою може досягати 1, 2 кг в хвилину. Щоб бути повністю впевненим в результаті, вам допоможе наявність гострого ножа і трьох формувальних дисків (3 мм, 5 мм і 7 мм) з нержавіючої сталі, а також металевого гвинта. А при необхідності використовують реверс. Для максимально безпечного приготування фаршу використовують спеціальну пластикову лопатку, яка поставляється в комплекті. У вашому розпорядженні також будуть насадки для «Кеббе», ковбаски, помідори і ягоди. Система безпеки в електричній м'ясорубці представлена у вигляді захисту від перевантажень.

Потужність Маха (при заклинювання): 1800 Вт. Продуктивність: 1,2 кг/хв. Комплектація: Шліфувальні диски: 3 шт. (3 мм/5 мм/7 мм).Соковижималка для томатів: 1 шт. Насадка кеббе: 1 шт. Штушер: 1 шт. Колір: Білий + сірий.

Відгуки

Напишіть відгук

Електрична м'ясорубка LIBERTON ЛМГ-18Т

Електрична м'ясорубка LIBERTON ЛМГ-18Т

12 інших товарів в цій категорії: