RDA-1074

Сковорода Rondell Esthete 20 см

Немає в наявності

Новий продукт

414,00 грн

Накладений платіж - за доставку Укрпоштою або Justin тільки передоплатою від 100 грн. Це страховий платіж для відшкодування логістичних послуг на випадок відмови від товару через бракованого товару. Даний страховий платіж поверненню не підлягає.

Посуд Röndell - це сьогодення і майбутнє домашнього кулінарної майстерності.

Незважаючи на досить молодий вік компанії, заснованої в 1988 році, продукція під брендом Rondell користується великим попитом, що не дивно, адже Rondell пропонує широкий асортимент посуду, що включає каструлі, сковороди, сотейники, чайники, столові прилади, стильні колекції посуду, кухонні аксесуари та т.д. Головними перевагами продукції Rondell, є: ергономічність, надійність, міцність і безпеку, гарантія від 2 до 25 років!

Професіонали давно знають і люблять Röndell за бездоганну якість та ефективні технології приготування найскладніших страв. Якість сучасного посуду визначають безпечні матеріали і передові технології, які тепер доступні кожному в професійній посуді для будинку від Röndell.

Сучасна, стильна, функціональна посуд Rondell, створена за унікальними технологіями, дозволяє помітно економити час приготування їжі, а також дає можливість звести до мінімуму використання жирів при готуванні завдяки високотехнологічним матеріалами і унікальній конструкції корпусу, що робить процес приготування по-справжньому захоплюючим.

Авторські колекції посуду і кухонних аксесуарів Röndell - просте і унікальне рішення для інтер'єру кухні будь-якого стилю і напряму.

Колекція Esthete - естетичну насолоду і надійність у використанні!

Готувати смачно не так вже й складно, якщо у вашому розпорядженні - функціональна посуд, яка не підведе в самий відповідальний момент. А якщо вона ще й «хороша собою», то до прагматичної складової додається естетичну насолоду процесом і, як наслідок, - відмінний настрій, що сприяє створенню справжніх кулінарних шедеврів. Саме для цієї мети була створена колекція Esthete, до складу якої входять сковороди, ківш, каструля і сотейник. Головною дизайнерської родзинкою посуду є витончені металеві вставки на ручках, що додають їй особливу чарівність і гармонійно поєднуються з благородним сірим зовнішнім покриттям. У робочих якостях предметів колекції також сумніватися не доводиться! Посуд, виготовлений з високоякісного штампованого алюмінію, має внутрішнє покриття Xylan Plus®, що виключає пригорання і забезпечує ідеальне прожарювання продуктів. І що приємно, використовувати сковороди, каструлю, ківш і сотейник можна на всіх видах плит, включаючи індукційні.

особливості:

  • Внутрішнє покриття Xylan Plus® - двошарове, довговічне антипригарне покриття для інтенсивного використання. Xylan® від Whitford - антипригарне покриття.
  • Зовнішнє покриття та оздоблення спеціальне термостійке покриття для легкого догляду
  • Товщина стінок 2,5 мм
  • Товщина дна 2,5 мм
  • Ергономічні аксесуари з бакеліту, з покриттям SoftTouch
  • Гвинтовий тип кріплення аксесуарів
  • Не підходить для духовки
  • Не рекомендується мити в посудомийній машині
  • Підходить для всіх видів плит, включаючи індукційні
  • Упаковка - картонний рукав
  • Гарантія 2 роки

Відгуки

Напишіть відгук

Сковорода Rondell Esthete 20 см

Сковорода Rondell Esthete 20 см

. Сковорода Esthete. Діаметр: 20 см. Матеріал: штампований алюміній. Наявність кришки: немає

9 інших товарів в цій категорії: