BN163263710001

Сковорода TVS ІНДУКЦІЯ BUONGIORNO 26 см, класика

Немає в наявності

Новий продукт

1 161,00 грн

Накладений платіж - за доставку Укрпоштою або Justin тільки передоплатою від 100 грн. Це страховий платіж для відшкодування логістичних послуг на випадок відмови від товару через бракованого товару. Даний страховий платіж поверненню не підлягає.

TVS була заснована в 1968 році. Батьківщиною виробника, який на сьогоднішній день є одним з лідерів продажів на світовому ринку посуду, є італійська провінція Урбіно. Основними принципами, яких дотримується керівництво компанії, є екологічна безпека виробництва, використання новітніх матеріалів і технологій, а також всебічне врахування потреб ринку. Посуд TVS (Італія) - відмінне рішення для будь-якої сучасної кухні, здатне створити по-справжньому комфортні умови для приготування їжі.

Завдяки використанню інноваційних ідей в сфері виробництва і дизайну компанії вдалося створити продукцію дійсно високої якості. Посуд TVS (Італія) - це гармонійне поєднання передових технологій і неповторного італійського колориту. Серед першочергових завдань виробника - пошук сучасних рішень, здатних задовольнити максимально широкий спектр потреб споживачів.

ІНДУКЦІЯ БУОНДЖОРНО

Серія BUONGIORNO INDUCTION компактна , завдяки знімній ручці. Покращене мінеральне покриття для ідеальних результатів приготування їжі.

Антипригарне покриття Quarzotek - це покриття, яке поєднує в собі властивості традиційного антипригарного покриття і характеристики, властиві каменю. На базовий шар  алюмінію наноситься один або кілька шарів особливо твердих мінеральних частинок, а атем кілька шарів з ефектом  каменю, що характеризуються високою концентрацією мінеральних частинок, що підвищують ефективність і безпеку для здоров'я. Має високу зносостійкість, не впливає на смакові якості їжі і не піддається впливу мікроорганізмів.

Функції:

  • Все покриття TVS виробів не містить нікелю, важких металів і ПФОК
  • Ідеально підходить для всіх плит, він особливо ефективний при використанні на індукційних плитах завдяки диску з нержавіючої сталі.
  • Алюмінієвий корпус забезпечує відмінний  теплорозподіл і високу температурну стабільність, що означає значну економію електроенергії і екологічність.
  • Антипригарне покриття Quarzotek - це покриття, яке поєднує в собі властивості традиційного антипригарного покриття і характеристики, властиві каменю.
  • Придатний для використання в духовці при температурі 230 °C завдяки знімній ручці.

 

 

 

 

 

Відгуки

Напишіть відгук

Сковорода TVS ІНДУКЦІЯ BUONGIORNO 26 см, класика

Сковорода TVS ІНДУКЦІЯ BUONGIORNO 26 см, класика

. Сковорода BUONGIORNO ІНДУКЦІЯ . Діаметр: 26 см. Матеріал: Алюміній. Доступність покриття: Немає

9 інших товарів в цій категорії: