RG-2108-28

Сковорода RINGEL Zitrone 28 см

Новий продукт

1 350,00 грн

Накладений платіж - за доставку Укрпоштою або Justin тільки передоплатою від 100 грн. Це страховий платіж для відшкодування логістичних послуг на випадок відмови від товару через бракованого товару. Даний страховий платіж поверненню не підлягає.

Сковорода серії Zitrone від Ringel - універсальний інструмент для приготування і розігрівання найрізноманітнішої їжі. Виготовлена з литого алюмінію, дана сковорода є міцною посудом з швидким і рівномірним нагріванням, а довговічне антипригарне покриття дозволяє користуватися практично будь-якими аксесуарами, в тому числі з металу.

РІВНОМІРНИЙ РОЗПОДІЛ ТЕПЛА ПО ПОВЕРХНІ

Завдяки ретельно продуманій конструкції корпусу, виготовленого з литого алюмінію з товщиною стінок 3,2 мм, дана сковорода нагрівається швидко і максимально рівномірно, що значно полегшує і прискорює приготування їжі, а також перешкоджає пригорянню і нерівномірного прожарювання продуктів.

ЗРУЧНА бакелітовою ручкою З ПОКРИТТЯМ SOFT-TOUCH

Відмінною ергономіці даної сковороди сприяє зручна ручка з бакеліту, що володіє м'яким і дуже приємним на дотик покриттям soft-touch. Крім естетичного задоволення, така ручка є також дуже практичним рішенням, адже вона захищає руки від опіків і не вислизає навіть з вологих долонь.

НІМЕЦЬКА ЯКІСТЬ антипригарним покриттям

Застосування в антипригарним покриттям новітніх матеріалів і сучасного технологічного процесу виготовлення перетворює цю сковороду в надійне і довговічне виріб, якому не страшні тривалі і часті цикли приготування їжі і миття, температурні перепади і контакти з твердими кухонними аксесуарами, включаючи металеві.

УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ І ПРАКТИЧНІСТЬ НА КОЖЕН ДЕНЬ

Спеціальний сталевий індукційний диск в донної частини сковороди дає можливість її використання на всіх видах плит, включаючи індукційні, інфрачервоні і склокерамічні. Високі борти класичної форма, товстостінна конструкція і надійне антипригарне покриття даної сковороди максимально розширюють сфери її застосування: це жарка і гасіння всіляких м'ясних продуктів і овочів, а також розігрівання їжі з використанням мінімальної кількості масла, що сприяє здоровому харчуванню.

Кришка з термостійкого скла

Прозора конструкція дозволяє стежити за приготуванням їжі, не знімаючи кришки зі сковороди. Силіконовий ободок має додаткові клапани для виведення пари та запобігає від відколів.

Відгуки

Напишіть відгук

Сковорода RINGEL Zitrone 28 см

Сковорода RINGEL Zitrone 28 см

. Сковорода Zitrone. Діаметр: 28 см. Висота стінки: 5.5 см. Матеріал: потовщений литий алюміній. Наявність кришки: так

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

9 інших товарів в цій категорії: